Handelsbetingelser


Ved brug af Truenordic Sport hjemmeside og ved bestilling af produkter gennem os erklærer du dig enig i at overholde vores Terms and Conditions, samt nedenstående handelsbetingelser.

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Truenordic Sport . Betingelserne gælder i alle tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Truenordic Sport .Betaling

Hos Truenordic Sport kan du betale med:

• Betalingskort, herunder Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, MasterCard og Maestro.
• MobilePay Online
• Paypal

Enhver betaling er undtaget gebyrer og beløbet hæves først, når varerne sendes fra Truenordic Sport Warehouse. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.Priser

Alle priser er i webshop og på bannere er angivet i danske kroner og inkluderer dansk moms på 25%.
Vi gør vores bedste for at sikre at alle priser er korrekte, men fejl kan ske og enkelte produkter kan være prissat forkert. Såfremt prisen på en vare er højere end angivet, forbeholder vi os retten til at afvise din ordre, eller at kontakte dig med henblik på aftale for videre forløb før vi gennemfører din ordre.Rabat

Igennem gratis medlemskab kan du opnå rabat på dit køb i webshop. Dit medlems og aktivitetsniveau afgør på ethvert tidspunkt procentuel mulig og maksimal opnåelig størrelse af din rabat. På enkelte varer kan der forekomme afvigelse i forhold til maksimal opnåelig rabat – hvilket vil give udslag i en mindre vist rabat på aktuel vare. Nedenfor vist mulige rabatter der kan opnås for hvert medlemstrin

• Bronze – op til 5 % rabat
• Sølv – op til 10 % rabat
• Guld – op til 15 % rabat
• Platin – op til 20 % rabat

Rabat fratrækkes direkte når du handler – således at du altid opnår bedst mulige pris for varen ved betalings øjeblik.

Truenordic Sport forbeholder sig retten til at ændre procentsatser på ethvert tidspunkt.

Du kan læse mere om medlemsniveauerne Bronze, Sølv, Guld og Platin i vores Generelle regler og vilkår for brug af sitet herLevering

Truenordic Sport kan kun levere ordrer til de lande der er listet i webshoppen. Vi beklager at vi ikke er istand til at levere til visse områder af lande der er uden for den Europæiske union (såsom Fransk oversøiske områder, De Kanariske Øer, Grønland og Færøerne).

Pt. accepterer vi ikke ordrer uden for EU. Levering af varer fra Truenordic Sport anses for sket, når du som forbrugeren har fået varen udleveret. Risikoen og ansvaret for varer købt hos Truenordic Sport overgår først til dig som forbruger på leveringstidspunktet.
Fragtpriser afhænger af leveringsland, forsendelsesmetode og ordrestørrelsen.

Levering til Danmark
Gældende fragt rater vises altid i webshoppen.
Leveringstiden er typisk 1-2 hverdage

Levering til udlandet op til 2 kg.

Land Grundpris Herefter pr. kg
Island 161,00 15,00
Færøerne 141,00 11,00
Grønland m/fly 180,00 90,00

Sendes med PostNord og leveringstiden er typisk mellem 2 og 14 dage.Abonnementsbetingelser

For udvalgte varer tilbyder Truenordic Sport at du kan vælge mellem at købe varen én enkelt gang eller købe den som abonnement. Dette er noget, du vælger på den enkelte vare inden du udfører betaling. Et abonnement hos os betyder blot, at du løbende får varen tilsendt automatisk og at du automatisk bliver trukket på dit registrerede betalingskort. Typisk vil abonnement medføre en yderligere rabat på produktet som tak for din loyalitet. Du betaler udelukkede varens pris + evt. fragt. Der er således ingen løbende abonnementsbetaling eller andre gebyrer. Betalingen for dit abonnement bliver opkrævet, når produkterne bliver afsendt.


Sådan opretter du et abonnement

Sådan opretter du et abonnement Du kan oprette et abonnement, ved at bestille et af vores abonnementsprodukter. Når du bestiller, skal du godkende handels- og abonnementsbetingelser, herefter indtaster du kreditkort oplysninger og gennemfører købet.


Betingelser

Betingelser Ved tilmelding accepterer du, at Truenordic Sport må trække et beløb som svarer til det oprettede abonnement pr. måned på dit kort. Truenordic Sport forbeholder sig ret til at ændre medlemsbetingelserne med 1 måneds varsel. Ændringer informeres via e-mail direkte til kunder der har igangværende abonnementer.


Betaling med kort

Betaling med kort Et abonnement kan kun tilmeldes med kort som understøtter abonnementsbetalingerne - herunder Dankort / Visa / Visa Elektron* / MasterCard.
*Det er desværre kun udvalgte Visa Elektron kort, der understøtter abonnementsbetaling, hvis du oplever problemer, kan du kontakte din bank for at høre nærmere.Træk på dit kort

Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi trækker et beløb på dit kort. Du kan endvidere gøre indsigelse vedrørende uautoriserede debiteringer gældende over for din kortudbyder, dog senest 8 uger efter debiteringen, med mindre andet fremgår af din aftale med din kortudbyder.


Opsigelse af abonnement og bindingsperiode

Du opsiger dit abonnement ved at klikke "Opsig abonnement" i bunden af hjemmesiden. Du indtaster din e-mail adresse og postnummer - og herefter er du afmeldt. Dit abonnement stopper den dag du opsiger det, og der er ingen binding. Når udløbsdatoen for dit betalingskort nærmer sig vil du blive kontaktet pr. e-mail omkring opdatering af kortoplysninger for at fortsætte dit abonnement.Kvitteringer

Du vil få tilsendt en kvittering, hver gang vi trækker betaling for et køb i webshop. Både for direkte køb eller et abonnement køb.
Du kan få tidligere kvitteringer gensendt elektronisk ved at kontakte vores kundeservice på info@TruenordicSport.comAutomatisk fornyelse

Dit abonnement bliver automatisk fornyet hver måned indtil du selv opsiger det.Fortrydelsesret

Truenordic Sport yder 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Fortrydelsesretten frafalder såfremt at:

• Forseglede produkter er blevet brudt efter levering og produkter af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret ved brudt forsegling.


Du kan give besked om du ønsker at benytte din fortrydelsesret ved at sende en mail til info@truenordicsport.com.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os på samme ordre, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen ved fortrydelse af køb.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet af en vare, skal varen sendes til:

Truenordic Sport Warehouse
Lervangvej 30,
6950 Ringkøbing
Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.


Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular og vedlægger.Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for 1 måned efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Truenordic Sport har stillet dig i udsigt.

Inden du sender dine varer retur, bedes du have kontaktet vores kundeservice på info@TruenordicSport.com,

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger.
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Varen sendes til:

Truenordic Sport Warehouse
Lervangvej 30,
6950 Ringkøbing
Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Derudover bedes du medsende ordrenummer, navn, telefonnummer og reg. og kontonummer til tilbageførsel.

Skulle der være fejl ved en vare, eller modtager du en forkert vare, afholder vi naturligvis alle udgifter til returnering og sender dig øjeblikkeligt en ny vare.Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Truenordic Sport . Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Truenordic Sports side, er denne af vejledende art. Truenordic Sport indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.


Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice på info@truenordicsport.com.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odrDisclaimer

Truenordicsport tilstræber at sikre at alt materiale på denne hjemmeside er præcis, komplet og opdateret, samt at adgang til siden altid er mulig. Fejl kan dog ske fra tid til anden og Truenordicsport tager ingen ansvar for unøjagtigheder eller fejl og accepterer ikke erstatningskrav opstået som følge af disse.

Truenordicsport tager forholdsregler for at udelukke virusser fra vores hjemmeside, men kan ikke garantere udelukkelse af disse. Du rådgives til selv at sørge for at have dine egne forholdsregler før du downloader materialer fra denne webside og Truenordicsport kan ikke holdes ansvarlige for tab eller skade forårsaget af evt. virus, hacker angreb, eller andet harmfuldt software der evt. kan inficere din computer, computer programmer, data eller lign.
Truenordic Sport kan på ingen made holdes ansvarlig for ethvert tab eller skade, tab af indtjening, eller følgeskader som følge af brug af vores side.

Vi vil tage alle de forbehold der er os mulige for at sikre at dine ordre detaljer og betaling gennemføres sikkert, men hvor en tredje part utilsigtet og uden vores viden, skaffer sig adgang til disse detaljer, kan vi ikke holdes ansvarlige for tab du måtte lide ved dennes uautoriserede adgang til din data.Generelle forbehold

Vi forbeholder os retten til på ethvert tidspunkt at ændre disse vilkår.
Ingen anden part har rettigheder under denne kontrakt der ene og alene er mellem dig som køber og Truenordic Sport som sælger.
Selv om vi forsinker håndhævelse af denne kontrakt, kan vi stadig håndhæve den senere. Disse vilkår reguleres af Dansk lov og evt. strid der ikke kan afklares parterne imellem finder afgørelse ved en Dansk Domstol.Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 31-06-2019