Om os


Hvem er vi

Truenordic Sport er et dansk privatejet selskab, der siden 2011 har beskæftiget sig med salg af helsekost-produkter og sundhed til skandinaviske kunder.

Du finder os i selskabsregistret under CVR Nr. 33565739.


Hvad tilbyder vi

www.TruenordicSport.com er et socialt medie hvor sportsfolk, sportsklubber og folk med generel interesse for helse, sundhed og sport kan danne netværk med ligesindede.

På hjemmesiden kan du dele dine oplevelser, billeder, videoer, og erfaringer med alle os andre.

Vi tilbyder herudover topkvalitets og skandinavisk producerede helse produkter til attraktive priser og du kan, som registreret medlem og ved aktivt brug af siden, opnå store rabatter.

Sidst, men bestemt vigtigt, har vi udviklet en sponsor model der giver registrerede medlemmer – vores såkaldte ambassadører, mulighed for at opnå økonomisk støtte – vi deler en stor del af vores profit ud til disse medlemmer.


Vision

Truenordic Sport skal være det foretrukne online samlested for Skandinaviske folk med interesse for sport, helse og generel sundhed.

Vi vil have glade og tilfredse brugere, og vi vil være kendte for seriøsitet, kvalitet og samarbejde for at nå brugernes fulde tilfredshed.

Vores dialog skal være åben og ærlig og vi vil i samarbejde med sportsverdenen løfte vores brand til det ganske europæiske marked.


Mission

Truenordic Sports mission er at opbygge et sikkert og gennemført online værested for vores forbrugere – hvor både ophold og handel foregår i et komfortabelt og sikkert miljø.

Gennem forhandling af topkvalitets helseprodukter og overskuds deling vil vi bringe både sundhed og økonomi tilbage til både kunder, og vores ambassadører.

Over tid skal Truenordic Sport være kendt for at have bidraget væsentligt positivt til Skandinaviske sportsudøvere og sportsklubbers trængte økonomier.

Vi ønsker at skabe en sund og vedvarende forretning der på sigt bliver en god arbejdsplads for folk med samme lidenskab som stifterne.


Vores ambassadører

I vil på vores side se fremhævede profiler – disse er vores højest performende ambassadører.

Som Truenordic Sport ambassadør bliver man berettiget til at modtage overskudsdeling fra salg af vores produkter. Der er forskellige niveauer af ambassadører – hvor Bronze er mindste niveau og Platin er højeste niveau.

Alle ambassadører er kunder, brugere, sportsudøvere eller sportsklubber der har set og forstået at vi er seriøse og som derfor vælger at forbinde deres egen seriøsitet med Truenordic Sports navn.
Du vil derfor se både amatører og professionelle sportsklubber og udøvere bland vore ambassadører.